Overslaan en naar de inhoud gaan

Dolomieten 22 juni t/m 29 juni 2024

Dolomieten: here we come (again)!!

In seizoen 2023 hebben we voor het eerst een training in de Dolomieten georganiseerd. Dit is zo goed bevallen, zowel bij de cursisten als ook de organisatie, dat we besloten hebben ook in 2024 weer naar de Dolomieten af te reizen. 
We hebben in deze ‘speeltuin’ voor de meer ervaren motorrijder de mooiste plekjes en stuurweggetjes gezocht en verwerkt in zeer afwisselende en uitdagende routes.

De ene geweldige pas na de andere zorgt ervoor dat je je stuurkunsten oneindig kunt ontwikkelen en/of bijschaven. Op de grotere passen staan zelfs bordjes met bochtnummers want passen met meer dan 20 haarspeldbochten omhoog en minimaal het zelfde aantal om weer beneden te komen, zijn geen uitzondering.

Deze passen zijn met elkaar verbonden door goed aangelegde wegen die door bossen en valleien lopen met kleine idyllische dorpjes en grotere bergsportdorpen waar veel te zien en beleven is. Het verkeer is goed ingespeeld op motorrijders en men is vriendelijk zeer tolerant. Tel daarbij op de prachtige omgeving met adembenemende vergezichten en ruige bergtoppen, de fantastische Italiaanse keuken en de vriendelijke mensen en je waant je niet alleen in ‘bikers paradise’, je bent er ook echt!

Tijdens deze bergtraining wordt er gereden in groepen van maximaal 6 cursisten per instructeur. De groepsindeling wordt gebaseerd op de door jou opgegeven ervaring en rijniveau. Ons streven is een ieder in de juiste groep in te delen zodat optimaal resultaat behaald kan worden. Daarom kunnen de instructeurs/organisatie gedurende de training een cursist eventueel laten wisselen van groep. Ons streven is altijd om een ieder op zijn/haar niveau de training te laten volgen zodat optimaal resultaat zal worden behaald. Het betreft hier een intensieve training die gegeven wordt door gediplomeerde instructeurs.

Na een heerlijk dag sturen en/of op de rustdag kun je lekker genieten van de Wellness in het hotel.  

PROGRAMMA

We verblijven 7 nachten in hotel Hotel Catinaccio in Vigo di Fassa. Van hieruit rijden we iedere dag een andere route om zoveel mogelijk van het gebied te kunnen zien en om zoveel mogelijk motorplezier uit een dag halen. 
Zoveel bochten rijden in één dag lukt je alleen hier. Het is een ware uitdaging en de beleving is hier geweldig. 
Elke pas heeft zijn eigen gezicht!

Op de rustdag is er de mogelijkheid om via de smalle Gaviapas naar de beroemde Stelviopass te rijden met zijn meer dan 40 haarspeldbochten in 25 kilometer. Route wordt ook aangeleverd.

 

22 juni : Aankomst hotel om 18.00 uur kennismaking en groepsindeling 
23 juni : Training 
24 juni : Training 
25 juni : Training 
26 juni : Rustdag 
27 juni : Training 
28 juni : Training 
29 juni : Uitchecken en vertrek. 

Direct naar het inschrijfformulier

Let op: Voor deze training is voldoende rijervaring en een eerder gevolgde rijvaardigheidstraining een vereiste.

De kosten voor deze reis zijn per persoon o.b.v. halfpension: 
(7 overnachtingen en 5 dagen training)

2-persoonskamer alleen gebruik€ 1195.00
2-persoonskamer *€ 998.00
* Indien geen 2e persoon beschikbaar, geld een toeslag van€ 197.00
Beschikbaarheid 
2-persoonskamer alleen gebruik*** VOL ***
2-persoonskamer*** VOL ***

 

 

 

 

 

x