Sauerland 16 t/m 18 september **VOL**

**De berg en bochtentraining naar het Sauerland is vol. Wanneer je je inschrijft, kom je op de reservelijst te staan. Mocht er dan een plekje vrij komen, zullen we contact met je opnemen.**

Ben je niet geïntresseerd in de Motormeiden  Bochten Bootcamp, maar wil je wel graag met ons mee naar het Sauerland, dat kan. Bij Moto Style is iedereen van harte welkom. 

Tijdens de training worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • Kijktechniek
  • Rijtechniek
  • Zithouding
  • Bochtentechniek in de verschillende bochten
  • Remtechniek
  • Stuurtechniek
  • Verkeersinzicht en het "lezen van de weg"

Er wordt in kleine groepjes gereden welke op niveau zijn ingedeeld, zo krijgt iedereen de aandacht en training die hij/zij verdiend.

Verzamelen en vertrekken doen we vanaf Duiven / Zevenaar. Tevens is het mogelijk hier via Moto Style een voorovernachting te boeken zodat uitgerust aan de eerste trainingsdag begonnen kan worden. Na de eerste trainingsdag verblijven we 2 nachten in een mooi hotel in Winterberg op basis van halfpension. Het hotel beschikt over een zwembad en wellness om na een inspannende dag lekker te ontspannen en een verfrissende duik te nemen.

Ook is er tijdens deze training een fotograaf aanwezig die de mooiste plaatjes schiet.

Bij deze reis is het ook mogelijk om op eigen gelegenheid mee te rijden, dus zonder training. Dit kan bijvoorbeeld intressant zijn wanneer je partner deelneemt aan de motormeiden bochten bootcamp. Mocht dit het geval zijn, neem dan contact met ons op via info@moto-style.nl dan kunnen we dit organiseren en de prijs ook iets in mindering brengen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kosten voor deze reis zijn per persoon o.b.v. halfpension:

1-persoonskamer € 402.00
2-persoonskamer * € 372.00
2-persoonskamer voor alleen gebruik  € 448.00
* Indien geen 2e persoon beschikbaar, geld een toeslag van € 76,00
Beschkbaarheid  
1-persoonskamer vol
2-persoonskamer vol
2-persoonskamer voor alleen gebruik  vol