Eifel 22 t/m 24 juli 2022

Vanuit Nederland zijn we al snel in de Eifel. Een geweldig gebied voor de motorrijden en meer dan geschikt voor motortrainingen. Mooie lange bochten, haarspeldbochten, hoogteverschillen, alles komen we hier tegen.

 

Tijdens de 3-daagse bergtraining rijden we door de Vulkaaneifel, het ruigste gebied van de Eifel waar vroeger vulkanen actief waren. We komen door het nationaal park Eifel, steken de Moezel over en gaan door de mooie bochten van Piesport. Ook rijden we door het mooie bosrijke Hunsrück gebied.

Tijdens de training worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • Kijktechniek
  • Rijtechniek
  • Zithouding
  • Bochtentechniek in de verschillende bochten
  • Remtechniek
  • Stuurtechniek
  • Verkeersinzicht en het "lezen van de weg"

Er wordt in kleine groepjes gereden welke op niveau zijn ingedeeld, zo krijgt iedereen de aandacht en training die hij/zij verdiend.

Verzamelen en vertrekken doen we vanaf van der Valk hotel Venlo. Tevens is het mogelijk hier een voorovernachting te boeken zodat uitgerust aan de eerste training dag begonnen kan worden. Na de eerste training dag verblijven we 2 nachten in een mooi 4 sterren hotel in Gerolstein op basis van halfpension

 

Na een mooie trainingsdag staat er een heerlijk 4 gangen diner voor ons klaar en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid verkoeling te zoeken in het zwembad of even bij te komen in de nieuwe wellness.

Er zijn garageboxen beschikbaar voor de stalling van een aantal motoren.

Direct naar het inschrijfformulier

De kosten voor deze reis zijn per persoon o.b.v. halfpension:

1-persoonskamer € 422.00
2-persoonskamer * € 367.00
* Indien geen 2e persoon beschikbaar, geld een toeslag van € 55.00
Beschkbaarheid  
1-persoonskamer *** VOL ***
2-persoonskamer *** VOL ***